Главная Press-reliz УБА підтримує бізнес процеси України та НІДЕРЛАНДІВ
УБА підтримує бізнес процеси України та НІДЕРЛАНДІВ
15.11.2007 22:12

З 5 по 9 листопада підчас місії представники 25 голландських компаній провели зустрічі з представниками Української Будівельної Асоціації, а також іншими сторонами бізнес-діалогу.

Посол королівства Нідерландів в Україні Рон Клер висловив подяку Українській Будівельній Асоціації та Спілці директорів великих будівельних компаній Нідерландів Lighthouse Club за їхню підтримку в організації заходу, а також організаторам торгової місії з будівництва та енергетики, а саме: компанії Next Step Oekraïne (Київ) та IMC (Слідрехт, Нідерланди).

Він також висловив впевненість, щодо чудових пропозицій місії та можливості встановлення нових ділових зв’язків між представниками бізнесу Нідерландів та України не лише протягом роботи місії, але й у майбутньому.

Голова делегації, пані Берта Верхувен, висловила впевненість у плідній співпраці Нідерландів з Україною та наголосила: «Економіка цієї країни стрімко зростає. А це означає, що споживачі можуть витрачати більше. Окрім цього існує і цілком практичний бік: в Україні відбудеться  чемпіонат Європи 2012. Саме тут представники малого та середнього бізнесу Нідерландів мають що запропонувати».

Пресс-служба УБА

(044)234-18-54